য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী মমানা লৈখিদবদা কেন্দ্রগী গ্রহ অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
ইকাই খুম্নরবা মাতাজী হীরা বা লৈখিদবগী পাউ তাবদা তশেংনা নুংঙাইতে
মমা অমা হায়বা অসি মীওই অমগী পুন্সিগী অহানবা মরুপ অমসুং ওজানি, কনাগুম্বা অমগী মমা লৈখিদবগী অৱাবা অসি খ্বাইদগী অচৌবা অৱাবা অমনি
হীরা বানা মহাক্কী ইমুং-মনুং অসি শেমগৎপদা মায়োক্নখিবা অৱাবশিং অদু ঐখোয় পুম্নমক্কী ওইনা ফীফম্নফম ওই অমসুং মহাক্কী কত্থোকপনা থল্লবা লম্বোইবী অমগী পুন্সি মহিং অদু ঐখোয়না মতম চুপ্পদা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি
লৈবাক অসিনা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং মহাক্কী ইমুং-মনুংগী অৱাবা মীকুপ অসিদা মখোয়গীদমক লেপ্পি, প্রধান মন্ত্রীগীদমক মীওই করোর কয়ানা থৌনিরি
30 DEC 2022 9:35AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী মমানা লৈখিদবদা কেন্দ্রগী গ্রহ অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্না লৈখিদবগী অৱাবা ফোঙদোকপগী মহাক্কী ত্বিতশিংদা শ্রী অমিত শাহনা হায়খি মদুদি প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী ইকাই খুম্নরবা মাতাজী হীরা বা লৈখিদবগী পাউ তাবদা তশেংনা নুংঙাইতে। মমা অমা হায়বা অসি মীওই অমগী পুন্সিগী অহানবা মরুপ অমসুং ওজানি, কনাগুম্বা অমগী মমা লৈখিদবগী অৱাবা অসি খ্বাইদগী অচৌবা অৱাবা অমনি।
কেন্দ্রগী গ্রহ অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রীনা হায়খি হীরা বানা মহাক্কী ইমুং-মনুং অসি শেমগৎপদা মায়োক্নখিবা অৱাবশিং অদু ঐখোয় পুম্নমক্কী ওইনা ফীফম্নফম ওই। মহাক্কী কত্থোকপনা থল্লবা লম্বোইবী অমগী পুন্সি মহিং অদু ঐখোয়না নীংশিংদুনা মতম চুপ্পদা লৈহৌরগনি। লৈবাক অসিনা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং মহাক্কী ইমুং-মনুংগী অৱাবা মীকুপ অসিদা মখোয়গীদমক লেপ্পি। প্রধান মন্ত্রীগীদমক মীওই করোর কয়ানা থৌনিরি। ওম শান্তি।

Ministry of Home Affairs
Union Home and Cooperation Minister Shri Amit Shah expressed deep condolences on the demise of Prime Minister, Shri Narendra Modi’s mother
The news of the demise of respected Mataji Hira Ba is sad news
A mother is the first friend and teacher in a person's life, the pain of losing ones mother is undoubtedly the greatest pain
The struggles faced by Hira Ba to nurture her family are an ideal for all, and her sacrificial ascetic life will always remain in our memories
The country stands with Prime Minister, Shri Narendra Modi and his family in this hour of grief, the prayers of crores of people are with the Prime Minister
30 DEC 2022 9:35AM by PIB Delhi
Union Home and Cooperation Minister Shri Amit Shah has expressed his deep condolences on the demise of Prime Minister, Shri Narendra Modi’s mother.
In his tweets condoling her passing away, Shri Amit Shah said that the news of the demise of respected Mataji Heera Ba of Prime Minister, Shri Narendra Modi is extremely sad. A mother is the first friend and teacher in a person's life, the pain of losing one’s mother is undoubtedly the greatest pain.
The Union Home and Cooperation Minister said the struggles faced by Hira Ba to nurture her family are an ideal for all. Her sacrificial ascetic life will always remain in our memories. The country stands with Prime Minister, Shri Narendra Modi and his family in this hour of grief. The prayers of crores of people are with the Prime Minister. Om Shanti.