প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না আন্ধ্র প্রদেশকী নেল্লোরদা পাঙথোকপা মীয়ামগী মীফম অমদা থোকখিবা লাইবক থিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবা লাউথোকখ্রে
29 DEC 2022 10:00AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আন্ধ্র প্রদেশকী নেল্লোর জিলাদা পাঙথোকখিবা মীয়ামগী মীতিন অমদা থোকখিবা লাইবক থিবা থৌদোক্না মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা প্রাইম মিনিস্তর্স নেস্নেল রিলিফ ফন্ফ (পি.এম.এন.আর.এফ.)তগী লাইবক থিবা থৌদোক অদুদা লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী ইমুং মনুংগী মীওইদা লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমসুং অশোক-অপন নংখ্রবশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীনবা লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা ত্বিত তৌখি;
"এ.পি.গী নেল্লোরদা পাঙথোকপা মীয়ামগী মীতিন অমদা থোকখিবা লাইবক থিবা থৌদোক অদু থমোয় শোক্না নুংঙাইতে। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোক অপন নংখ্রবশিং অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমসুং অশোক অপন নংখ্রবশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীগনি হায়না লাউথোকখ্রে: পি.এম. @narendramodi"

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to a mishap at a public meeting in Nellore, Andhra Pradesh
Announces ex-gratia from PMNRF
29 DEC 2022 10:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a mishap at a public meeting in Nellore district of Andhra Pradesh.
The Prime Minister has also announced an ex-gratia of Rs. 2 Lakhs to the next kin of deceased and Rs. 50,000 to those injured in the mishap from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF).
The Prime Minister Office tweeted;
"Pained by the mishap at a public meeting in Nellore, AP. Condolences to the bereaved families. May the injured recover soon. An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased and the injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi"