প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
লোছাৰ উৎসৱ উপলক্ষে জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
25 DEC 2022 4:23PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে লোছাৰ মহোৎসৱ উপলক্ষে জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
লাডাখত নৱবৰ্ষ হিচাপে সম্পূৰ্ণ উৎসাহেৰে উদযাপন কৰা "লোছাৰ পৰ্ব" উপলক্ষে সকলোকে শুভেচ্ছা জনাইছো। আজিৰ পৰা আৰম্ভ হোৱা এই বছৰটোৱে সকলোৰে জীৱনত সুখ আৰু সুখ কঢ়িয়াই আনক। এই বছৰত সকলোৰে ইচ্ছা পূৰণ হওক। "

Prime Minister's Office
PM extends best wishes on Happy Losar
25 DEC 2022 4:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his greetings and best wishes on the occasion of Losar.
The Prime Minister tweeted;
“Best wishes on “Happy Losar”, which has commenced and is marked with enthusiasm in Ladakh as new year. May this year, which has set in, bring happiness and well-being in everyone’s lives. May everyone’s wishes be fulfilled in this year.”