প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হেপী লোসরগী য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি
25 DEC 2022 4:23PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লোসরগী গ্রীতিং অমদি য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরদুনা ফোঙদোকখি;
“অনৌবা চহি ওইনা লদাখদা হৌখ্রবা অমদি হরাও মথোয় কানা পাঙথোক্নরিবা “হেপী লোসর”গী য়াইফ পাউজেল পীজরি‍। খোঙ থাংজিনবা হৌখ্রবা, চহি অসিনা মীপুম খুদিংমক্কী পুন্সিদা নুংঙাইবা অমদি য়াইফবা পুরকপা ওইরসনু‍। চহি অসিদা মীপুম খুদিংমক্কী অনিংবশিং থুংবা ওইরসনু‍।”

Prime Minister's Office
PM extends best wishes on Happy Losar
25 DEC 2022 4:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his greetings and best wishes on the occasion of Losar.
The Prime Minister tweeted;
“Best wishes on “Happy Losar”, which has commenced and is marked with enthusiasm in Ladakh as new year. May this year, which has set in, bring happiness and well-being in everyone’s lives. May everyone’s wishes be fulfilled in this year.”