প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অর্জেন্তিনাগী মফমদা ফিফা ৱর্ল্দ কপ চেম্পিয়ন্স ওইরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
ফ্রান্সকী মফমদসু ফিফা ৱর্ল্দ কপ্তা থৌনা হন্দনা থেংনখিবগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখি
18 DEC 2022 11:55PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অর্জেন্তিনাগী মফমদা ফিফা ৱর্ল্দ কপ চেম্পিয়ন্স ওইরকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍। শ্রী মোদীনা ফ্রান্সকী মফমদসু ফিফা ৱর্ল্দ কপ্তা থৌনা হন্দনা শান্নখিবগীদমক্তসু নুংঙাইবা ফোঙদোকখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরদুনা ফোঙদোকখি;
“মশান্ন অদু খ্বাইদগী পুক্নিং থক্কৎহনবা মশান্নশিংগী মরক্তা অমা ওইনা নীংশিংহৌরগনি! অর্জেন্তিনাগী মফমদা #FIFAWorldCup চেম্পিয়ন্স ওইরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি! তুর্নামেন্ত অসিদা মখোয়না হৈথোই শিংথোইনা শান্নখি‍। অর্জেন্তিনা অমদি মেসিগী ভারতকী ফেন মিলিয়ন কয়ানা চীং লেম্লবা মায় পাকপগী মীকুপ অদুবু হরাও তয়াম্বা ফোঙদোক্নখি! @alferdez"
“নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি ফ্রান্সকী মফমদসু #FIFAWorldCup তা থৌনা হন্দনা শান্নখিবগীদমক! মখোয়নসু মখোয়গী হৈ-শিংবা অমদি শান্নবগী চীং লেম্লবা মচৎনা ফাইনেলদা চঙলক্তুনা ফুৎবোল ফেনশিংবু মীৎ পেলহনখি‍। @EmmanuelMacron"

Prime Minister's Office
PM congratulates Argentina on becoming FIFA World Cup Champions
Also congratulates France for a spirited performance at the FIFA World Cup
18 DEC 2022 11:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Argentina on becoming FIFA World Cup Champions. Shri Modi also congratulates France for a spirited performance at the FIFA World Cup.
The Prime Minister tweeted;
"This will be remembered as one of the most thrilling Football matches! Congrats to Argentina on becoming #FIFAWorldCup Champions! They’ve played brilliantly through the tournament. Millions of Indian fans of Argentina and Messi rejoice in the magnificent victory! @alferdez"
"Congratulations to France for a spirited performance at the #FIFAWorldCup ! They also delighted Football fans with their skill and sportsmanship on the way to the finals. @EmmanuelMacron"