প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সিক্কিমদা লম্বীগী খুদোংথিবা অমদা লান্মীগী মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
23 DEC 2022 5:18PM by PIB Imphal
সিক্কিমদা লম্বীগী খুদোংথিবা অমদা লান্মীগী মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৱাবা ফোঙদোকখ্রে। লম্বীগী খুদোংথিবা অদুদা অশোক-অপন নংলবশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা শ্রী মোদীনা পাউজেল পীখি।
প্রধান মন্ত্রী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
“সিক্কিমদা লম্বীগী খুদোংথিবা অমদা লান্মীগী মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু”: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives of army personnel due to a road mishap in Sikkim
23 DEC 2022 5:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives of army personnel due to a road mishap in Sikkim. Shri Modi also wished speedy recovery of those who got injured in the road mishap.
The Prime Minister Office tweeted;
"Pained by the loss of lives of our brave army personnel due to a road mishap in Sikkim. Condolences to the bereaved families. May the injured recover soon: PM @narendramodi