প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
১৯৭১গী লান মাইপাকপগীদমক বিজয় দিবসতা প্রধান মন্ত্রীনা আর্মদ ফোর্সশিং ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
16 DEC 2022 11:18AM by PIB Imphal
বিজয় দিবসতা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ১৯৭১গী লান্দা ভারতনা তোমথিন ওইনা মাইপাকপা অমা পুরকখিবা থৌনা ফরবা আর্মদ ফোর্সশিংগী মীওইশিংগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“বিজয় দিবসতা, ১৯৭১গী লান্দা ভারতনা তোমথিন ওইনা মাইপাকপা অমা পুরকখিবা থৌনা ফরবা আর্মদ ফোর্সশিংগী মীওইশিংগী মফমদা ঐনা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। লৈবাক অসি খুদোংথিবা থোকহন্দনবা অমসুং চেকশিন্না থম্নবা মখোয়না লৌরিবা থৌদাংগীদমক ঐখোয়গী লৈবাক্না মতম পুম্নমক্তা আর্মদ ফোর্সশিংগী লমন তোল্লে”।

Prime Minister's Office
PM pays homage to armed forces for 1971 war victory on Vijay Diwas
16 DEC 2022 11:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to all those brave armed forces personnel who ensured India attained an exceptional win in the 1971 war on the occasion of Vijay Diwas.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On Vijay Diwas, I pay homage to all those brave armed forces personnel who ensured India attained an exceptional win in the 1971 war. Our nation will always be indebted to the armed forces for their role in keeping the country safe and secure."