প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইন্দিয়া ভুতান সেতলাইত অসিনা ভুতানগী মীয়ামগা ঐখোয়গা লৈনরিবা অখন্নবা মরীগী খুদম অমা ওইরে: প্রধান মন্ত্রী
পুন্না শেমগৎমিন্নবা ইন্দিয়া ভুতান সেতলাইত মায় পাক্না থাগৎখিবগীদমক দি.আই.তি.তি. ভুতান অমসুং ইস্রোবু থাগৎখ্রে
26 NOV 2022 6:09PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্দিয়া ভুতান সেতলাইত অসিনা ভুতানগী মীয়ামগা ঐখোয়গা লৈনরিবা অখন্নবা মরীগী খুদম অমা ওইরে হায়খ্রে‍। শ্রী মোদীনা পুন্না শেমগৎমিন্নবা ইন্দিয়া ভুতান সেতলাইত মায় পাক্না থাগৎখিবগীদমক দি.আই.তি.তি. ভুতান অমসুং ইস্রোবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে‍।
ইন্দিয়া-ভুতান সেত মায় পাক্না থাগৎখিবদা হিস মাজেস্তী নিংথৌগী পাউজেল অমা পীরদুনা ভুতানগী প্রধান মন্ত্রীনা তৌরকখিবা ত্বীত অমগী পাউখুমদ, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ইন্দিয়া ভুতান সেতলাইত অসিনা ভুতানগী মীয়ামগা ঐখোয়গা লৈনরিবা অখন্নবা মরীগী খুদম অমা ওইরে‍। পুন্না শেমগৎমিন্নবা ইন্দিয়া ভুতান সেতলাইত অসিবু মায় পাক্না থাগৎখিবগীদমক @dittbhutan অমসুং @isro ঐনা থাগৎলি‍।”

Prime Minister's Office
India Bhutan Satellite is a testament to our special relationship with the people of Bhutan: PM
Commends DITT Bhutan and ISRO on successful launch of jointly developed India Bhutan satellite
26 NOV 2022 6:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the India Bhutan Satellite is a testament to our special relationship with the people of Bhutan. Shri Modi has Commended Department of Information Technology & Telecom (DITT) Bhutan and ISRO on the successful launch of this jointly developed satellite.
In response to a tweet by the Prime Minister of Bhutan who presented a message from His Majesty The King on the successful launch of India-Bhutan SAT, the Prime Minister said;
"India Bhutan Satellite is a testament to our special relationship with the people of Bhutan. I commend @dittbhutan and @isro on the successful launch of this jointly developed satellite."