প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মহান ৰাজ্য অৰুণাচল প্ৰদেশৰ বাবে কাম কৰি আৰু ইয়াৰ প্ৰকৃত সম্ভাৱনাক বাস্তৱায়িত কৰাত সহায় কৰাটো এক গৌৰৱৰ কথা: প্ৰধানমন্ত্ৰী
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে অৰুণাচলৰ উন্নয়নমূলক কাম সন্দৰ্ভত জনসাধাৰণৰ মতামতৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনায়
20 NOV 2022 9:59AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কালি তেওঁৰ দ্বাৰা আৰম্ভ কৰা উন্নয়নমূলক পদক্ষেপৰ শলাগ লোৱাৰ বাবে টুইটাৰত ৰাইজৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাইছে। কালি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ইটানগৰৰ ডনি প’লো বিমানবন্দৰ উদ্বোধন কৰাৰ লগতে ৬০০ মেগাৱাট শক্তিৰ কামেং জলবিদ্যুৎ কেন্দ্ৰ দেশবাসীৰ বাবে উচৰ্গা কৰে।
উত্তৰ-পূবত বিমান সংযোগৰ ব্যাপক বৃদ্ধিৰ সন্দৰ্ভত এটা মন্তব্যৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,“হয় উত্তৰ-পূবৰ সংযোগৰ ক্ষেত্ৰত ই এক বৃহৎ পৰিৱৰ্তন। ইয়াৰ দ্বাৰা অধিক পৰ্যটকে ভ্ৰমণ কৰিবলৈ সক্ষম হ’ব আৰু উত্তৰ-পূবৰ লোকসকলে আন অঞ্চললৈ সহজে যাত্ৰা কৰিব পাৰিব।”
যেতিয়া এজন নাগৰিকে ৰাজ্যখনৰ উন্নয়নৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ দায়বদ্ধতাক আলোকপাত কৰিছিল, তেতিয়া শ্ৰী মোদীয়ে এইদৰে ইয়াৰ উত্তৰ দিয়ে,‘অৰুণাচল প্ৰদেশৰ জনসাধাৰণ ব্যতিক্ৰমী। তেওঁলোকৰ দেশপ্ৰেমৰ মনোভাৱ অদম্য। এই মহান ৰাজ্যখনৰ বাবে কাম কৰা আৰু ইয়াৰ প্ৰকৃত সম্ভাৱনা উপলব্ধি কৰাত সহায় কৰাটো এক সন্মানৰ কথা।”

Prime Minister's Office
It’s an honour to work for the great state of Arunachal Pradesh and help it realise it’s true potential: PM
PM responds to people’s reaction to development works on Arunachal
20 NOV 2022 9:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has responded to people on twitter for their appreciation of the development initiatives launched by him yesterday. The Prime Minister inaugurated Donyi Polo Airport, Itanagar and dedicated 600 MW Kameng Hydro Power Station yesterday.
To a comment about the massive rise in air connectivity in the Northeast, the Prime Minister said
“Yes it’s a massive change as far as connectivity in the Northeast goes. It enables more tourists to visit and allows people from the Northeast to easily travel to other parts.”
When a citizen highlighted the Prime Minister’s commitment for the development of the state, Shri Modi responded
“The people of Arunachal Pradesh are exceptional. They are unwavering in their spirit of patriotism. It’s an honour to work for this great state and help it realise it’s true potential.”