প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অথোইবা রাজ্য ওইরিবা অরুনাচল প্রদেশকীদমক থবক তৌবা অমসুং মাগী তশেংবা মতিক-ময়াই পুথোকপদা মতেং পাংবা ফংজবা লৈবাক ফবনি: পি.এম.
পি.এম.না অরুনাচলদা পাইখৎলিবা চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিংগী মতাংদা মীয়াম্না ফোঙদোক্নরকপা ৱাখল্লোন্দা পাউখুম পীখ্রে
20 NOV 2022 9:59AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙরাং মহাক্না চাউখৎ-থৌরাংগী থৌশিলশিং হৌদোকখিবগীদমক মীয়াম্না ত্বিত্তরদা থাগৎনরকখিবা অদুগী পাউখুম পীখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা ঙরাং ইতানগরদা দোনয়ি পোলো এয়রপোর্ত শঙ্গাখি অমসুং এম.জি. ৬০০কী কমেং হাইদ্রো পাৱর স্তেসন কত্থোকখি।
অৱাং নোংপোক্তা এয়র কন্নেক্তিবিতীদা চাউনা ফগৎলকপা অসিগী মতাংদা পীরকপা কম্মেন্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি
“চুম্মি, মসি অৱাং নোংপোক্তা কন্নেক্তিবিতীগা মরী লৈননা অচৌবা অহোংবা অমনি। মসিনা লমকোইবা কয়ানা মসিদা চৎপা ঙমহল্লি অমসুং অৱাং নোংপোক্কী মীয়াম্না অতোপ্পা মফমশিংদা লায়না চৎথোক-চৎশিন তৌবা য়াহল্লি।”
রাজ্য অসিগী চাউখৎ-থৌরাংগীদমক লেপ্পি প্রধান মন্ত্রীগী অচেৎপা ফিরেপ অসিগী মতাংদা প্রজা অমনা ফোঙদোরকপদা শ্রী মোদীনা হায়খি
“অরুনাচল প্রদেশকী মীয়াম অসি তোপ-তোপ্পি। মখোয়দা লৈবাক নীংবগী অচেৎপা ইথিল অমা পোকই। অথোইবা রাজ্য অসিগীদমক থবক তৌবা অমসুং মাগী তশেংবা মতিক-ময়াই পুথোকপদা মতেং পাংবা ফংজবা লৈবাক ফবনি”

Prime Minister's Office
It’s an honour to work for the great state of Arunachal Pradesh and help it realise it’s true potential: PM
PM responds to people’s reaction to development works on Arunachal
20 NOV 2022 9:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has responded to people on twitter for their appreciation of the development initiatives launched by him yesterday. The Prime Minister inaugurated Donyi Polo Airport, Itanagar and dedicated 600 MW Kameng Hydro Power Station yesterday.
To a comment about the massive rise in air connectivity in the Northeast, the Prime Minister said
“Yes it’s a massive change as far as connectivity in the Northeast goes. It enables more tourists to visit and allows people from the Northeast to easily travel to other parts.”
When a citizen highlighted the Prime Minister’s commitment for the development of the state, Shri Modi responded
“The people of Arunachal Pradesh are exceptional. They are unwavering in their spirit of patriotism. It’s an honour to work for this great state and help it realise it’s true potential.”