প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
৫৩শুবা ইন্তর্নেস্নেল ফিল্ম ফেস্তিবেল ওফ ইন্দিয়াদা তেলুগু এক্তর, চিরঞ্জীবিদা ইন্দিয়ন ফিল্ম পর্সনেলিতী ওফ দি ইয়র পীখিবদা পি.এম.না নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
21 NOV 2022 2:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গোৱাদা পাঙথোক্লিবা ৫৩শুবা ইন্তর্নেস্নেল ফিল্ম ফেস্তিবেল ওফ ইন্দিয়াদা তেলুগু এক্তর, চিরঞ্জীবিদা ইন্দিয়ন ফিল্ম পর্সনেলিতী ওফ দি ইয়র পীখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
ইনফোর্মেসন এন্দ ব্রোদকাস্তিং অমসুং য়ুথ এফিয়র্স এন্দ স্পোর্তসকী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী অনুরাগ থাকুরনা তৌখিবা ত্বিতকী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
"চিরঞ্জীবি গারু অসি ফিদম্নফম ওইরবা মীশক অমনি। মহাক্কী ফজরবা ৱার্ক, মখল কয়াগী রোলশিং অমসুং চিং লেম্বা মতৌনা মহাকপু মীরোল কয়াদগী ফিল্ম পামজবশিং খোইদাদুনা লাকখি। @IFFIGoaদা ইন্দিয়ন ফিল্ম পর্সনেলিতী ওফ দি ইয়র ফংখিবদা মহাকপু ঐহাক্না নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি।
@KChiruTweets"

Prime Minister's Office
PM congratulates Telugu Actor, Chiranjeevi on being conferred the Indian Film Personality of the Year at 53rd International Film Festival of India in Goa
21 NOV 2022 2:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Telugu Actor, Chiranjeevi on being conferred the Indian Film Personality of the Year at 53rd International Film Festival of India in Goa.
Responding to the tweet of Union Minister for Information & Broadcasting and Youth Affairs & Sports, Shri Anurag Thakur, the Prime Minister tweeted;
"Chiranjeevi Garu is remarkable. His rich work, diverse roles and wonderful nature have endeared him to film lovers across generations. Congratulations to him on being conferred the Indian Film Personality of the Year at @IFFIGoa.
@KChiruTweets"