প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মোৰবীত সংঘটিত দুৰ্ঘটনা সন্দৰ্ভত গুজৰাটৰ মুখ্যমন্ত্ৰীৰে কথোপকথন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
30 OCT 2022 7:51PM by PIB Guwahati
মোৰবীত সংঘটিত দুৰ্ঘটনা সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গুজৰাটৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী ভূপেন্দ্ৰ ভাই পেটেলকে প্ৰমুখ্য কৰি আন-আন বিষয়াসকলৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে উদ্ধাৰ অভিযানৰ বাবে জৰুৰীভাৱে টীম মোতায়েনৰ আহ্বান জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্য্যালয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
"প্ৰধানমন্ত্ৰী @narendramodi য়ে মোৰবীত সংঘটিত দুৰ্ঘটনা সন্দৰ্ভত গুজৰাটৰ মুখ্যমন্ত্ৰী @Bhupendrapbjp আৰু আন-আন বিষয়াসকলৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰে। তেখেতে উদ্ধাৰ অভিযানৰ বাবে টীমসমূহক জৰুৰীভাৱে মোতায়েনৰ আহ্বান জনায়। তেখেতে এই পৰিস্থিতি ঘনিষ্ঠ আৰু নিৰন্তৰভাৱে নিৰীক্ষণ কৰিবলৈ আৰু দুৰ্ঘটনাগ্ৰস্তসকলক সম্ভৱপৰ সকলো সহায় আগবঢ়াবলৈ অনুৰোধ জনায়।"

Prime Minister's Office
PM speaks to Gujarat CM regarding mishap in Morbi
30 OCT 2022 7:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has spoken to the Chief Minister of Gujarat, Shri Bhupendrabhai Patel and other officials regarding the mishap in Morbi. Shri Modi has sought urgent mobilisation of teams for rescue operations.
The Prime Minister's office tweeted;
"PM @narendramodi spoke to Gujarat CM @Bhupendrapbjp and other officials regarding the mishap in Morbi. He has sought urgent mobilisation of teams for rescue ops. He has asked that the situation be closely and continuously monitored, and extend all possible help to those affected."