প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মোরবীদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্কী মতাংদা গুজরাতকী চীফ মিনিস্তরগা ৱারি শানখ্রে
30 OCT 2022 7:51PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মোরবীদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্কী মতাংদা গুজরাতকী চীফ মিনিস্তর শ্রী ভুপেন্দ্রভাই পতেল অমসুং অতোপ্পা ওফিসিএলশিংগা ৱারি শানখ্রে। মী কনবগী থবকশিং পায়খৎনবা তিমশিং অথুবা মতমদা থানবা প্রধান মন্ত্রীনা খঙহনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
“প্রধান মন্ত্রী@narendramodi না মোরবীদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্কী মতাংদা গুজরাতকী চীফ মিনিস্তর@Bhupendrapbjp অমসুং অতোপ্পা ওফিসিএলশিংগা ৱারি শানখ্রে। মী কনবগী থবকশিং পায়খৎনবা তিমশিং অথুবা মতমদা থানবা মহাক্না খঙহনখ্রে। ফিবম অদু কুপ্না অমসুং লেপ্তনা য়েংশিন্নবা অমসুং অৱাবা তারবশিংদা পাংবা য়াবা মতেং পাংনবা মহাক্না খঙহনখ্রে”।

Prime Minister's Office
PM speaks to Gujarat CM regarding mishap in Morbi
30 OCT 2022 7:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has spoken to the Chief Minister of Gujarat, Shri Bhupendrabhai Patel and other officials regarding the mishap in Morbi. Shri Modi has sought urgent mobilisation of teams for rescue operations.
The Prime Minister's office tweeted;
"PM @narendramodi spoke to Gujarat CM @Bhupendrapbjp and other officials regarding the mishap in Morbi. He has sought urgent mobilisation of teams for rescue ops. He has asked that the situation be closely and continuously monitored, and extend all possible help to those affected."