প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঈশৈগী যন্ত্রশিং ভারতনা মপান্দা থাদোকপা হেনগৎলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
26 OCT 2022 9:12PM by PIB Imphal
ভারতনা ঈশৈগী যন্ত্রশিং মপান্দা থাদোকপা হেনগৎলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী হরাওবা ফোঙদোকখ্রে। ইং ২০২২গী এপ্রিল-সেপ্তেম্বরদা ভারতনা ঈশৈগী যন্ত্রশিং মপান্দা থাদোকপা শরুক ৩.৫ হেনগৎলে অমসুং মসি ২০১৩গী এপ্রিল-সেপ্তেম্বরদা মপান্দা থাদোকখিবা অদুগা চাংদম্নবদনি।
কম্মর্স অমসুং ইন্দস্ত্রিগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী পিয়ুস গোয়ালগী ত্বিৎ অমা শরুক য়ারদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মসি পুক্নিং থৌগৎলি। ভারতকী ঈশৈ মালেম শীনবা থুংনা পাম্নরকপগা লোয়ন্না, মসিগী সেক্তর অসি মখা তানা চাউখৎনবা অচৌবা খুদোংচাবা অমা লৈরে”।

Prime Minister's Office
PM praises the spike in India's exports of musical instruments
26 OCT 2022 9:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over the spike in India's exports of musical instruments. India’s exports of musical instruments rose to more than 3.5 times in April-September 2022, as compared to the same period in 2013.
Sharing a tweet by Minister of Commerce & Industry, Shri Piyush Goyal, the Prime Minister tweeted;
"This is encouraging. With Indian music gaining popularity worldwide, there is a great opportunity to further grow in this sector."