ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ଧନତେରାସର ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
ପାରମ୍ପରିକ ଔଷଧ ଓ ଯୋଗ କ୍ଷେତ୍ରରେ କାର୍ଯ୍ୟରତ ବ୍ୟକ୍ତିମାନଙ୍କ ପ୍ରୟାସକୁ ପ୍ରଶଂସା କଲେ
ବିଶ୍ୱ ଆୟୁଷ ଶିଖର ସମ୍ମିଳନୀରେ ନିକଟରେ ପ୍ରଦାନ କରିଥିବା ଅଭିଭାଷଣ ଶେୟାର କଲେ
22 OCT 2022 7:21PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଧନତେରାସର ପବିତ୍ର ଅବସରରେ ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି । ସୁସ୍ଥତା ଓ ନିରାମୟତା ସହ ଧନତେରାସର ଘନିଷ୍ଠ ସମ୍ପର୍କ ଥିବା ଉଲ୍ଲେଖ କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଭାରତର ପାରମ୍ପରିକ ଔଷଧ ଓ ଯୋଗ ପ୍ରତି ବିଶ୍ୱର ଆଗ୍ରହ ବଢୁଥିବା ଉଲ୍ଲେଖ କରିଛନ୍ତି । ଏହାସହିତ ଏ କ୍ଷେତ୍ରରେ କାର୍ଯ୍ୟରତ ବ୍ୟକ୍ତିମାନଙ୍କ ପ୍ରୟାସକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି । ଏହି ଅବସରରେ ସେ ନିକଟରେ ବିଶ୍ୱ ଆୟୁଷ ଶିଖର ସମ୍ମିଳନୀରେ ପ୍ରଦାନ କରିଥିବା ଅଭିଭାଷଣ ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଧନତେରାସର ପବିତ୍ର ଅବସରରେ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଉଛି । ଦେଶବାସୀଙ୍କ ଉତ୍ତମ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଓ ସମୃଦ୍ଧି କାମନା କରୁଛି । ଆମ ସମାଜରେ ସମୃଦ୍ଧି ସୃଷ୍ଟିର ଭାବନା ପ୍ରସ୍ଫୁଟିତ ହେଉଥାଉ ବୋଲି କାମନା ।”
“ଧନତେରାସ ସହ ସୁସ୍ଥତା ଓ ନିରାମୟତାର ଘନିଷ୍ଠ ସମ୍ପର୍କ ରହିଛି । ବିଗତ କିଛି ବର୍ଷରେ ଭାରତର ପାରମ୍ପରିକ ଔଷଧ ଓ ଯୋଗ ସାରା ବିଶ୍ୱର ଧ୍ୟାନ ଆକର୍ଷିତ କରିଛି । ଏ କ୍ଷେତ୍ରରେ କାର୍ଯ୍ୟରତ ବ୍ୟକ୍ତିମାନଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କରୁଛି । ନିକଟରେ ବିଶ୍ୱ ଆୟୁଷ ଶିଖର ସମ୍ମିଳନୀରେ ପ୍ରଦାନ କରିଥିବା ଅଭିଭାଷଣ ଶେୟାର କରୁଛି ।”

Prime Minister's Office
PM greets citizens on Dhanteras
Lauds the efforts of those working in the field of traditional medicine and Yoga
Shares recent speech at Global Ayush Summit
22 OCT 2022 7:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the citizens on the auspicious occasion of Dhanteras. Highlighting the close association of Dhanteras with health and wellness, the Prime Minister recognised the global attention drawn towards India’s traditional medicines & Yoga and lauded the efforts of those working in these fields. He also shared his recent speech at the Global Ayush Summit.
The Prime Minister tweeted;
“Greetings on the auspicious occasion of Dhanteras. May the people of our nation be blessed with abundance of good health and prosperity. May the spirit of wealth creation keep blossoming in our society.”
“Dhanteras also has a close association with health and wellness. In the recent years, India’s traditional medicines and Yoga have drawn global attention. I laud those working in these fields. Sharing my speech at the recent Global Ayush Summit.”