প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে দেশবাসীক ধনতেৰাছৰ শুভেচ্ছা জনায়
পৰম্পৰাগত চিকিৎসা আৰু যোগৰ ক্ষেত্ৰত কৰ্মৰত লোকৰ প্ৰয়াসৰ প্ৰশংসা
বিশ্বজনীন আয়ুষ শিখৰ সন্মিলনত দিয়া নিজৰ শেহতীয়া ভাষণ শ্বেয়াৰ কৰে
22 OCT 2022 7:21PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ধনতেৰাছৰ পৱিত্ৰ উপলক্ষত দেশবাসীক শুভেচ্ছা জনাইছে। স্বাস্থ্য আৰু কল্যাণৰ সৈতে ধনতেৰাছৰ ঘনিষ্ঠ সম্পৰ্কৰ কথা উল্লেখ কৰি, প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভাৰতৰ পৰম্পৰাগত ঔষধি আৰু যোগৰ দিশত বিশ্বৰ সন্মতিক মান্যতা প্ৰদান কৰি এই ক্ষেত্ৰত কাম কৰি থকা লোকসকলৰ প্ৰশংসা কৰে। তেওঁ বিশ্বজনীন আয়ুষ সন্মিলনত দিয়া নিজৰ শেহতীয়া ভাষণো শ্বেয়াৰ কৰিছে।
নিজৰ টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কৈছে;
"ধনতেৰাছৰ পৱিত্ৰ উপলক্ষত শুভেচ্ছা। আমাৰ দেশবাসীয়ে প্ৰচুৰ মাত্ৰাত ভাল স্বাস্থ্য আৰু সমৃদ্ধিৰ আশীৰ্বাদ লাভ কৰক। এয়ে কামনা যে আমাৰ সমাজত সমৃদ্ধি সৃষ্টিৰ ভাবনা নিৰন্তৰ অব্যাহত থাকক।"
"ধনতেৰাছৰ স্বাস্থ্য আৰু কল্যাণৰ সৈতেও ঘনিষ্ঠ সম্পৰ্ক আছে। চলিত বছৰবিলাকত, ভাৰতৰ পৰম্পৰাগত ঔষধি আৰু যোগে বিশ্বজনীন মনোযোগ নিজৰ ফালে আকৰ্ষিত কৰিছে। মই এই ক্ষেত্ৰসমূহত কৰ্মৰত লোকসকলৰ প্ৰশংসা কৰিছো। অলপতে বিশ্বজনীন আয়ুষ শিখৰ সন্মিলনত দিয়া নিজৰ সম্বোধন শ্বেয়াৰ কৰিছো।"

Prime Minister's Office
PM greets citizens on Dhanteras
Lauds the efforts of those working in the field of traditional medicine and Yoga
Shares recent speech at Global Ayush Summit
22 OCT 2022 7:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the citizens on the auspicious occasion of Dhanteras. Highlighting the close association of Dhanteras with health and wellness, the Prime Minister recognised the global attention drawn towards India’s traditional medicines & Yoga and lauded the efforts of those working in these fields. He also shared his recent speech at the Global Ayush Summit.
The Prime Minister tweeted;
“Greetings on the auspicious occasion of Dhanteras. May the people of our nation be blessed with abundance of good health and prosperity. May the spirit of wealth creation keep blossoming in our society.”
“Dhanteras also has a close association with health and wellness. In the recent years, India’s traditional medicines and Yoga have drawn global attention. I laud those working in these fields. Sharing my speech at the recent Global Ayush Summit.”