প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ধানতেরাস লাকপদা প্রধান মন্ত্রী মীয়াম য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
থায়নগী হিদাক-লাংথক অমসুং য়োগগী লমদা থবক তৌরিবশিংনা হোৎনরিবশিং থাগৎখ্রে
হন্দক গ্লোবেল অয়ুস সম্মিৎতা পীখিবা ৱারোল মীয়ামদা শরুক য়াখি
22 OCT 2022 7:21PM by PIB Imphal
য়াইফরবা ধানতেরাস থৌরম লাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। ধানতেরাসকা হকচাং ফবা অমসুং লন-থুমগা লৈনবা মরী পল্লদুনা, ভারতকী মমাংঙৈগী হিদাক-লাংথকশিং অমসুং য়োগা মালেম্না পাম্নরকপা অদু প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখি অমসুং হায়রিবা হীরমশিং অসিদা থবক তৌরিবশিংনা হোৎনরিবশিং থাগৎখ্রে। মহাক্না হন্দক গ্লোবেল অয়ুস সম্মিৎতা পীখিবা ৱারোল মীয়ামদা শরুক য়াখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি:
“শেংলবা ধানতেরাস থৌরমদা তরাম্না ওকচরি। ঐখোয়গী লৈবাক্কী মীয়াম হকচাং ফনা অমসুং লন-থুম মরাংকাইনা পানবা ওইরসনু। লন-থুম তানবগী থৌনা অসিনা ঐখোয়গী খুন্নাই অসি চাউখৎলকপা ওইরসনু”।
“ধানতেরাস অসি হকচাং ফবা অমসুং নুংঙাই-য়াইফবগা নক্নবা মরী লৈনৈ। চহি খর অসিদা, ভারতকী মহৌশাগী লায়েং কাংলোনশিং অমসুং য়োগ মালেম্না পাম্নরক্লে। হায়রিবা হীরমশিং অসিদা থবক তৌরিবশিং ঐনা থাগৎলি। হন্দক গ্লোবেল অয়ুস সম্মিৎতা পীখিবা ঐগী ৱারোল শরুক য়াজরি”।

Prime Minister's Office
PM greets citizens on Dhanteras
Lauds the efforts of those working in the field of traditional medicine and Yoga
Shares recent speech at Global Ayush Summit
22 OCT 2022 7:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the citizens on the auspicious occasion of Dhanteras. Highlighting the close association of Dhanteras with health and wellness, the Prime Minister recognised the global attention drawn towards India’s traditional medicines & Yoga and lauded the efforts of those working in these fields. He also shared his recent speech at the Global Ayush Summit.
The Prime Minister tweeted;
“Greetings on the auspicious occasion of Dhanteras. May the people of our nation be blessed with abundance of good health and prosperity. May the spirit of wealth creation keep blossoming in our society.”
“Dhanteras also has a close association with health and wellness. In the recent years, India’s traditional medicines and Yoga have drawn global attention. I laud those working in these fields. Sharing my speech at the recent Global Ayush Summit.”