ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଉତ୍ତରପ୍ରଦେଶର ଅଯୋଧ୍ୟାରେ ଭଗବାନ୍ ଶ୍ରୀ ରାମଲାଲା ବିରାଜମାନଙ୍କ ଦର୍ଶନ ଏବଂ ପୂଜା କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
23 OCT 2022 7:38PM by PIB Bhubaneswar
ଶ୍ରୀ ରାମ ଜନ୍ମଭୂମି ତୀର୍ଥ କ୍ଷେତ୍ର ସ୍ଥାନ ଅନୁଧ୍ୟାନ କରିଛନ୍ତି
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଦୀପାବଳି ଅବସରରେ ଉତ୍ତରପ୍ରଦେଶର ଅଯୋଧ୍ୟା ଗସ୍ତ କରି ଆଜି ଭଗବାନ ଶ୍ରୀ ରାମଲାଲା ବିରାଜମାନଙ୍କ ଦର୍ଶନ ଏବଂ ପୂଜା କରିଥିଲେ । ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ରାମ ଜନ୍ମଭୂମି ତୀର୍ଥ କ୍ଷେତ୍ର ସ୍ଥାନ ଯାଞ୍ଚ କରିଥିଲେ । ସେ ମନ୍ଦିର ପରିସରରେ ଶ୍ରମିକଙ୍କ ସମେତ ପବିତ୍ର ପ୍ରକଳ୍ପ ସହିତ ଜଡିତ ଲୋକଙ୍କ ସହ ମଧ୍ୟ ଆଲୋଚନା କରିଥିଲେ ।

Prime Minister's Office
PM performs darshan and pooja of Bhagwan Shree Ramlala Virajman in Ayodhya, Uttar Pradesh
Inspects Shree Ram Janmabhoomi Teerth Kshetra site
23 OCT 2022 7:38PM by PIB Delhi
On the eve of Deepavali, the Prime Minister, Shri Narendra Modi visited Ayodhya in Uttar Pradesh and performed darshan and pooja of Bhagwan Shree Ramlala Virajman today. The Prime Minister inspected the site of Shree Ram Janmabhoomi Teerth Kshetra. He also interacted with people associated with the sacred project including the shramjeevis at the temple site.