প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা উত্তর প্রদেসকী অযোধ্যাদা লৈবা ভাগৱান শ্রী রামলালা ভিরাজমনদা দর্শন অমসুং পুজা পাংথোকখ্রে
শ্রী রাম জন্মভুমি তীর্থ ক্ষেত্রগী মফম য়েংশিনখ্রে
23 OCT 2022 7:38PM by PIB Imphal
দিপাৱালি মাঙওইন্না, ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উত্তর প্রদেসকী অযোধ্যাদা চৎখ্রে অমসুং ভাগৱান শ্রী রামলালা ভিরাজমনদা দর্শন অমসুং পুজা পাংথোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী রাম জন্মভুমি তীর্থ ক্ষেত্রগী মফমসু য়েংশিনখ্রে। লাইশঙ শাফমদা লৈরিবা শেংলবা প্রোজেক শ্রমজিবীসগী থবক পাংথোক্লিবা মীওইশিংগসু প্রধান মন্ত্রীগা উনখি।

Prime Minister's Office
PM performs darshan and pooja of Bhagwan Shree Ramlala Virajman in Ayodhya, Uttar Pradesh
Inspects Shree Ram Janmabhoomi Teerth Kshetra site
23 OCT 2022 7:38PM by PIB Delhi
On the eve of Deepavali, the Prime Minister, Shri Narendra Modi visited Ayodhya in Uttar Pradesh and performed darshan and pooja of Bhagwan Shree Ramlala Virajman today. The Prime Minister inspected the site of Shree Ram Janmabhoomi Teerth Kshetra. He also interacted with people associated with the sacred project including the shramjeevis at the temple site.