প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জন্ম বাৰ্ষিকী উপলক্ষে ড০ এপিজে আব্দুল কালামলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
15 OCT 2022 9:53AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে জন্ম বাৰ্ষিকী উপলক্ষে প্ৰাক্তন ৰাষ্ট্ৰপতি ড০ এপিজে আব্দুল কালামলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনাইছে৷ প্ৰধানমন্ত্ৰী ড০ কালামক এগৰাকী বিজ্ঞানী হিচাপে তেওঁৰ অৱদান আৰু এগৰাকী ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে সমাজৰ প্ৰতিটো শ্ৰেণীৰ সৈতে ৰক্ষা কৰা যোগসুত্ৰৰ কথা স্মৰণ কৰে৷
টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“আমাৰ প্ৰাক্তন ৰাষ্ট্ৰপতি ড০ এ পি জে আব্দুল কালামলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনাইছোঁ৷ এগৰাকী বিজ্ঞানী হিচাপে দেশলৈ তেওঁৰ অৱদান আৰু এগৰাকী ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে সমাজৰ প্ৰতিটো শ্ৰেণীৰ সৈতে ৰক্ষা কৰা যোগসুত্ৰৰ বাবে তেওঁ সদায়েই প্ৰশংসাৰ পাত্ৰ৷”

Prime Minister's Office
PM pays tribute to Dr APJ Abdul Kalam on his birth anniversary
15 OCT 2022 9:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid his tributes to Ex-President Dr APJ Abdul Kalam on his birth anniversary. The Prime Minister recalled the contributions of Dr Kalam as a scientist and as a President who struck a chord with every section of society.
The Prime Minister tweeted;
“Tributes to our former President Dr. APJ Abdul Kalam. He is greatly admired for his contribution to our nation as a scientist and as a President who struck a chord with every section of society.”