প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দা. এ.পি.জে. অব্দুল কলামবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
15 OCT 2022 9:53AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী রাস্ত্রপতি দা. এ.পি.জে. অব্দুল কলামবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা খুন্নাইগী শরুক খুদিংমক্তা ইথিল পীখিবা দা. কলাম্না বিজ্ঞানিক অমসুং রাস্ত্রপতি অমা ওইনা শরুক তমখিবা অদুবু নীংশিংখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“ঐখোয়গী হান্নগী রাস্ত্রপতি দা. এ.পি.জে. অব্দুল কলামবু ইকাই খুম্নবা উৎচরি। খুন্নাইগী শরুক খুদিংমক্তা ইথিল পীদুনা বিজ্ঞানিক অমসুং রাস্ত্রপতি অমা ওইনা ঐখোয়গী জাতিগীদমক শরুক তমখিবা অদুগীদমক মহাকপু মীয়াম্না শীংথানৈ।”

Prime Minister's Office
PM pays tribute to Dr APJ Abdul Kalam on his birth anniversary
15 OCT 2022 9:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid his tributes to Ex-President Dr APJ Abdul Kalam on his birth anniversary. The Prime Minister recalled the contributions of Dr Kalam as a scientist and as a President who struck a chord with every section of society.
The Prime Minister tweeted;
“Tributes to our former President Dr. APJ Abdul Kalam. He is greatly admired for his contribution to our nation as a scientist and as a President who struck a chord with every section of society.”