ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଉତ୍ତରପୂର୍ବରେ ରେଳ ସଂଯୋଗ ଏବଂ ଭିତ୍ତିଭୂମି ମଜବୁତ ପାଇଁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
15 OCT 2022 2:47PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଭାରତର ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଶ୍ରୀମତୀ ଦ୍ରୌପଦୀ ମୁର୍ମୁ ଆଜି ଗୌହାଟିରୁ ମେଣ୍ଡିପଥର - ଗୌହାଟି - ଶୋଖୁଭି ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ଟ୍ରେନକୁ ପତାକା ଦେଖାଇ ଶୁଭାରମ୍ଭ କରିଥିବାରୁ ଖୁସିବ୍ୟକ୍ତି କରିଛନ୍ତି ।
ଭାରତୀୟ ରେଳବାଇର ଏକ ଟୁଇଟର ଜବାବରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍‍ କରିଛନ୍ତି:
“ଗତ ୮ ବର୍ଷ ଉତ୍ତରପୂର୍ବରେ ସଂଯୋଗକୁ ଦୃଢ କରିବା ପାଇଁ ନିରନ୍ତର ପ୍ରୟାସର ସାକ୍ଷୀ ହୋଇଛି । ଏହା ବିଶେଷ ଭାବରେ ଏହି ଅଞ୍ଚଳର ଯୁବକମାନଙ୍କୁ ସାହାଯ୍ୟ କରିବ ।”

Prime Minister's Office
PM hails strengthening of rail connectivity & infrastructure in Northeast
14 OCT 2022 10:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness at President of India Smt. Droupadi Murmu flagging off the Mendipathar - Guwahati - Shokhuvi Special from Guwahati today.
Responding to a tweet by the Indian Railways, the Prime Minister tweeted:
“The last 8 years have witnessed continuous efforts to deepen connectivity in the Northeast. This will particularly help the youth in the region.”