Prime Minister's Office
PM hails strengthening of rail connectivity & infrastructure in Northeast
14 OCT 2022 10:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness at President of India Smt. Droupadi Murmu flagging off the Mendipathar - Guwahati - Shokhuvi Special from Guwahati today.
Responding to a tweet by the Indian Railways, the Prime Minister tweeted:
“The last 8 years have witnessed continuous efforts to deepen connectivity in the Northeast. This will particularly help the youth in the region.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে উত্তৰ-পূবত ৰে'ল সংযোগ আৰু আন্তঃগাঁথনি শক্তিশালী কৰাৰপদক্ষেপক প্ৰশংসা কৰে
14 OCT 2022 10:00PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰীমতীদ্ৰৌপদী মুৰ্মুৱে আজি গুৱাহাটীৰ পৰা মেন্দিপথাৰ আৰু গুৱাহাটী-শোখুৱীৰ মাজতবিশেষ ৰেলসেৱাৰ ফ্লেগ অফ কৰাক লৈ সন্তুষ্টি প্ৰকাশ কৰে।
ভাৰতীয় ৰে’লৱেৰ এক টুইটৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰে, “যোৱা ৮ বছৰত উত্তৰ-পূবত যোগাযোগ ব্যৱস্থা উন্নত কৰাৰ বাবে নিৰন্তৰ প্ৰচেষ্টা চলোৱা হৈছে। ই বিশেষকৈ অঞ্চলটোৰ যুৱক-যুৱতীসকলক সহায় কৰিব।”