প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অৱাংনোংপোক্তা রেল কন্নেক্তিভিতী অমসুং ইনফ্রাস্ত্রকচর মপাঙ্গল কনখৎহনবদা পি.এম.না থাগৎখ্রে
14 OCT 2022 10:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীন শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি গুৱাহাতিদগী ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রীমতী দ্রৌপদী মুরমুনা মেন্দিপথর – গুৱাহাতি – সোখুবী স্পিসিএল লমথাখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
ইন্দিয়ন রেলৱেজগী ত্বীত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি:
“হৌখিবা চহি ৮ অসিদা অৱাংনোংপোক্তা কন্নেক্তিভিতী হেন্না ফগৎহন্নবা লেপ্পা লৈতনা হোৎনবা উবা ফংখি‍। মসিনা লমদম অসিগী নহাশিংদা অখন্ননবা মতেং ওইরগনি‍।”

Prime Minister's Office
PM hails strengthening of rail connectivity & infrastructure in Northeast
14 OCT 2022 10:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness at President of India Smt. Droupadi Murmu flagging off the Mendipathar - Guwahati - Shokhuvi Special from Guwahati today.
Responding to a tweet by the Indian Railways, the Prime Minister tweeted:
“The last 8 years have witnessed continuous efforts to deepen connectivity in the Northeast. This will particularly help the youth in the region.”