প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুজরাতকী অম্বাজী মন্দিরদা দর্শন অমসুং পুজা তৌবা চৎখ্রে
30 SEP 2022 8:37PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুজরাত্তা লৈবা শক্তি পীথ ৫১গী মনুংদা অমা ওইরিবা অম্বাজী মন্দিরদা চৎখ্রে অমসুং দর্শন অমদি পুজা পাঙথোকখ্রে।
ঙল্লিঙৈদা অম্বাজীদা তোঙান-তোঙানবা চাউখৎ-থৌরাংগী স্কিমশিং কত্থোক্নবা পাঙথোকপা থৌরম অমদা প্রধান মন্ত্রীনা নবরাত্রীগী শেংলবা মতমগী মনুংদা অম্বাজীদা লাকপগী খুদোংচাবা ফংজবগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখি।
নুমিৎ ২গী খোঙচৎতা প্রধান মন্ত্রীনা গুজরাত্তা লাকখিবনি।

Prime Minister's Office
PM Narendra Modi goes for darshan and pooja at Ambaji Temple, Gujarat
30 SEP 2022 8:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today went to Ambaji temple, one of the 51 Shakti Peeths, in Gujarat and performed darshan and pooja.
Earlier at an event to dedicate various development schemes at Ambaji, the Prime Minister expressed happiness about getting the opportunity to be in Ambaji during the auspicious period of Navratri.
The Prime Minister is on a 2 day tour to Gujarat.