প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অমিতাভ বচ্চনগী ৮০শুবা মপোক নুমিৎতা মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
11 OCT 2022 11:02AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রধান মন্ত্রীনা অমিতাভ বচ্চনগী ৮০শুবা মপোক নুমিৎতা মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি অমিতাভ বচ্চন অসি চহি মতাং কয়াগী ভাবকশিংগী পুক্নিং চিংশিনখিবা অমসুং হরাওহনখিবা ভারতকী শিংথানরিবা ফিল্মগী মীওই অমনি।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অমিতাভ বচ্চনজিগী মফমদা ৮০শুবা মপোক নুমিৎকী হরাওবা ফোঙদোকচরি। মহাক অসি চহি মতাং কয়াগী ভাবকশিংগী পুক্নিং চিংশিনখিবা অমসুং হরাওহনখিবা ভারতকী শক্নাইরবা ফিল্মগী মীওই অমনি। মহাক হকচাং নুংঙাইনা অমসুং পুন্সি শাংনা হিংবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM greets Amitabh Bachchan on his 80th birthday
11 OCT 2022 11:02AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted Amitabh Bachchan on his 80th birthday. Shri Modi has said that Amitabh Bachchan is one of India’s most remarkable film personalities who has enthralled and entertained audiences across generations.
In a tweet, the Prime Minister said;
"A very happy 80th birthday to Amitabh Bachchan Ji. He is one of India’s most remarkable film personalities who has enthralled and entertained audiences across generations. May he lead a long and healthy life."