Prime Minister's Office
PM greets Amitabh Bachchan on his 80th birthday
11 OCT 2022 11:02AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted Amitabh Bachchan on his 80th birthday. Shri Modi has said that Amitabh Bachchan is one of India’s most remarkable film personalities who has enthralled and entertained audiences across generations.
In a tweet, the Prime Minister said;
"A very happy 80th birthday to Amitabh Bachchan Ji. He is one of India’s most remarkable film personalities who has enthralled and entertained audiences across generations. May he lead a long and healthy life."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অমিতাভ বচ্চনৰ ৮০ তম জন্মদিনত শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
11 OCT 2022 11:02AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অমিতাভ বচ্চনক তেওঁৰ ৮০ তম জন্মদিনত শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে কয়, অমিতাভ বচ্চন হৈছে ভাৰতৰ সবাতোকৈ অনন্য এক চলচ্চিত্ৰ ব্যক্তিত্ব, যিয়ে প্ৰজন্মৰ পিছত প্ৰজন্ম ধৰি দৰ্শকক আকৰ্ষিত কৰি আহিছে, আৰু মনোৰঞ্জন দিছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"অমিতাভ বচ্চন জীক ৮০ তম জন্মদিনৰ শুভেচ্ছা জনাইছো। তেওঁ ভাৰতৰ সবাতোকৈ অনন্য চলচ্চিত্ৰ ব্যক্তিত্ববোৰৰ মাজৰ এগৰাকী, যিয়ে দৰ্শকসকলক প্ৰজন্মৰ পিছত প্ৰজন্ম ধৰি মন্ত্ৰমুগ্ধ কৰি ৰাখিছে, মনোৰঞ্জন দি আহিছে। তেওঁৰ দীৰ্ঘায়ু আৰু সুস্বাস্থ্য কামনা কৰিছো।