প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কোবিদ ১৯গী মমাংগী চহিচাদগী হৌদুনা পেসেঞ্জরশিংগী মশিং খ্বাইদগী ৱাংবা ঙমখিবগীদমক ভারতকী সিভিল এভিএসনবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
11 OCT 2022 10:26AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী সিভিল এভিএসনবু নোংমদা পুবা পেসেঞ্জরগী মশিং লাখ ৪ হেনখিবতা নত্তনা কোবিদ ১৯গী মমাংগী চহিচাদগী হৌনা মশিং খ্বাইদগী য়াম্বা ঙমখিবগীদমক্তসু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা ‘ইজ ওফ লিবিং’ অমসুং শেন্মীৎলোন খুমাং চাউশিনহন্নবগীদমক মরু ওইবা অমা ওইরিবা, লৈবাক শিনবা থুংবদা কন্নেক্তিবিতী হেন্না ফগৎহনবদা মীৎয়েং চংলি হায়নসু ফোঙদোকখ্রে।
সিভিল এভিএসনগী মন্ত্রী, জ্যোতিরাদিত্য সিন্ধিয়ানা তৌখিবা ত্বিত অমবু কোৎ তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অফবা খুদমনি। ‘ইজ ওফ লিবিং’ অমসুং শেন্মীৎলোন খুমাং চাউশিনহন্নবগীদমক মরু ওইবা অমা ওইরিবা, লৈবাক শিনবা থুংবদা কন্নেক্তিবিতী হেন্না ফগৎহনবদা ঐখোয়না মীৎয়েং চংলি।”

Prime Minister's Office
PM lauds Indian civil aviation for highest ever numbers of passengers since pre Covid 19 era
11 OCT 2022 10:26AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the Indian civil aviation for not only hitting the 4-lakh daily passengers mark, but also achieving the highest ever numbers since pre Covid 19 era. Shri Modi also said that the focus is to further improve connectivity across India, which is important for ‘Ease of Living’ and economic progress.
Quoting a tweet by the Civil aviation Minister, Jyotiraditya Scindia, the Prime Minister said;
"Great sign. Our focus is to further improve connectivity across India, which is important for ‘Ease of Living’ and economic progress."