প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে 'পোৰবন্দৰত মহাত্মা গান্ধীৰ ঘৰৰ পৰা শিকা শিক্ষা' শীৰ্ষক এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে
02 OCT 2022 7:48PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি 'পোৰবন্দৰত মহাত্মা গান্ধীৰ ঘৰৰ পৰা শিকা শিক্ষা' সন্দৰ্ভত এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰে।
'মোডী এচিভ'ৰ এটা টুইটৰ উদ্ধৃতি দি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে:
"আপুনি সকলোৱে জানেনে যেপোৰবন্দৰত মহাত্মা গান্ধীৰ ঘৰটোৱে পানী সংৰক্ষণৰ ক্ষেত্ৰত এক অতি গুৰুত্বপূৰ্ণ শিক্ষা দিয়ে।
আপুনি এয়া পঢ়ি ভাল পাব।
https://www.narendramodi.in/what-gandhi-ji-s-home-in-porbandar-teaches-us-532460”

Prime Minister's Office
PM shares an article on learnings from Mahatma Gandhi’s home in Porbandar
02 OCT 2022 7:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article on learnings from Mahatma Gandhi’s home in Porbandar.
Quoting a tweet from ‘Modi Achieve’ the Prime Minister tweeted:
“Do you all know, Mahatma Gandhi’s home in Porbandar offers a great lesson in water conservation.
You’ll enjoy reading this.
https://www.narendramodi.in/what-gandhi-ji-s-home-in-porbandar-teaches-us-532460”