প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহাত্মা গান্ধীগী পোক্নফম পোর্বন্দরদগী তমগদবশিংগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎলে
02 OCT 2022 7:48PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাত্মা গান্ধীগী পোক্নফম পোর্বন্দরদগী তমগদবশিংগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা থাগৎলে।
‘মোদী অচিব’তগী ত্বিৎ অমা লৌখৎলদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি:
“অদোম খঙলবরা, ঈশিং য়োক্তুনা থম্নবগী মতাংদা মহাত্মা গান্ধীগী পোক্নফম পোর্বন্দরনা অচৌবা পারা অমা তম্বীরে।
মসি পাবদা অদোম নুংঙাইগনি।
https://www.narendramodi.in/what-gandhi-ji-s-home-in-porbandar-teaches-us-532460”

Prime Minister's Office
PM shares an article on learnings from Mahatma Gandhi’s home in Porbandar
02 OCT 2022 7:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article on learnings from Mahatma Gandhi’s home in Porbandar.
Quoting a tweet from ‘Modi Achieve’ the Prime Minister tweeted:
“Do you all know, Mahatma Gandhi’s home in Porbandar offers a great lesson in water conservation.
You’ll enjoy reading this.
https://www.narendramodi.in/what-gandhi-ji-s-home-in-porbandar-teaches-us-532460”