ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପିଏମ୍ ସଂଗ୍ରହାଳୟ, ୫ଜି ଶୁଭାରମ୍ଭ, ଅହମ୍ମଦାବାଦ ମେଟ୍ରୋ ଏବଂ ଅମ୍ବାଜୀ ପୁନଃନିର୍ମାଣ ଉପରେ ନାଗରିକମାନଙ୍କ ମତାମତର ଉତର ରଖିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
03 OCT 2022 1:01PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରି ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ୫ଜି ଶୁଭାରମ୍ଭ, ଅହମ୍ମଦାବାଦ ମେଟ୍ରୋ ଏବଂ ଅମ୍ବାଜୀ ପୁନଃନିର୍ମାଣ ଉପରେ ନାଗରିକମାନଙ୍କ ବିଭିନ୍ନ ପ୍ରଶ୍ନର ଉତର ରଖିଛନ୍ତି ।
ପାର୍ଲାମେଂଟ ସଂଗ୍ରହାଳୟ ଉପରେ
ଏକ ପରିବର୍ତକାରୀ ଅହମ୍ମଦାବାଦ ମେଟ୍ରୋ ଉପରେ
ବିକାଶ ପଦକ୍ଷେପ ଉପରେ ମା’ଙ୍କ ଖୁସି ଯଥା ୫-ଜି
ଅଧିକରୁ ଅଧିକଭକ୍ତ ଓ ପର୍ଯ୍ୟଟକଙ୍କ ଅମ୍ବାଜୀ ମନ୍ଦିରକୁ ଗସ୍ତ, ଯେଉଁଠାରେ ଗତ କିଛିବର୍ଷ ମଧ୍ୟରେ ଅନେକ କାର୍ଯ୍ୟ ହୋଇଛି । ୫୧ଟି ଶକ୍ତି ପୀଠମନ୍ଦିର ମଧ୍ୟରେ ଏହା ରହିଛି, ଗବର ତୀର୍ଥରେ ଏହି କାର୍ଯ୍ୟ ହୋଇଛି ଏବଂ ପରିଚ୍ଛନ୍ନତା ଉପରେ ଧ୍ୟାନ ଦିଆଯାଇଛି ।

Prime Minister's Office
PM replies to citizens’ comments on PM Sangrahalaya, 5G launch, Ahmedabad Metro and Ambaji renovation
02 OCT 2022 8:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has replied to a cross-section of citizen on issues ranging from Pradhanmantri Sangrahalaya to 5G launch, Ahmedabad Metro and Ambaji renovation.
On Pradhanmantri Sangrahalaya
On Ahmedabad Metro as a game-changer
On a mother’s happiness on development initiatives like 5G
On urging more tourists and devotees to visit Ambaji, where great work has been done in in the last few years. This includes the Temples of the 51 Shakti Peeths, the work at Gabbar Teerth and a focus on cleanliness.