Prime Minister's Office
PM replies to citizens’ comments on PM Sangrahalaya, 5G launch, Ahmedabad Metro and Ambaji renovation
02 OCT 2022 8:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has replied to a cross-section of citizen on issues ranging from Pradhanmantri Sangrahalaya to 5G launch, Ahmedabad Metro and Ambaji renovation.
On Pradhanmantri Sangrahalaya
On Ahmedabad Metro as a game-changer
On a mother’s happiness on development initiatives like 5G
On urging more tourists and devotees to visit Ambaji, where great work has been done in in the last few years. This includes the Temples of the 51 Shakti Peeths, the work at Gabbar Teerth and a focus on cleanliness.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধানমন্ত্রী শংগ্রহলয়, ফাইব-জি হৌদোকপা, অহমেদবাদ মেত্রো অমসুং অম্বাজি রিনোবেসনগী মতাংদা মীয়াম্না পীরকপা ৱারোলশিংদা প্রধান মন্ত্রীনা পাউখুম পীখ্রে
02 OCT 2022 8:02PM by PIB Imphal
প্রধানমন্ত্রী শংগ্রহলয়দগী হৌরগা ফাইব-জি হৌদোকপা, অহমেদবাদ মেত্রো অমসুং অম্বাজি রিনোবেসনগী মতাংদা মাইকৈ কয়াদগী মীয়াম্না পীরকপা ৱারোলশিংগী পাউখুম প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পীখ্রে।
প্রধানমন্ত্রী শংগ্রহলয়গী মতাংদা
অহোংবা অমা ওইনা অহমেদবাদ মেত্রোগী মতাংদা
ফাইব-জিগুম্বা চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিংগী মতাংদা মমা অমগী হরাওবা
লমকোয়বশিং অমসুং লাইখুরুম্বা মীওইশিং মশিং য়াম্না অম্বাজিদা লাক্নবা, হৌখিবা চহি খর অসিদা চাউনা শেমগৎ-শাগৎলে। মসিদা শক্তি পীথসকী লাইশঙ ৫১ শেমগৎপা, গব্বর তির্থ শেমগৎপা অমসুং লু-নানবগী থবকশিং য়াওরি।