প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জন্মদিনত লতা মংগেশকাৰক স্মৰণ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
28 SEP 2022 8:54AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে লতা মংগেশকাৰৰ জন্ম দিনটোত তেওঁক স্মৰণ কৰিছে।
শ্ৰী মোদীয়ে লগতে অৱগত কৰে যে অযোধ্যাৰ এটা চ’ক লতা দিদিৰ নামেৰে নামকৰণ কৰা হ’ব আৰু ইয়াৰ জৰিয়তে ভাৰতীয় অন্যতম কিংবদন্তিগৰাকীৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধা নিবেদনৰ প্ৰয়াস কৰা হৈছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
"লতা দিদিৰ জন্ম দিনটোত তেওঁক স্মৰণ কৰিছো। ৰোমন্থনৰ বহু স্মৃতি আছে... তেওঁ প্ৰতিবাৰ বাৰ্তালাপতেই স্নেহেৰে সন্মোহিত কৰিছিল। আজি অযোধ্যাৰ এটা চ’ক তেওঁৰ নামেৰে নামকৰণ কৰাক লৈ মই সন্তোষ পাইছো। এয়া হৈছে ভাৰতীয় অন্যতম কিংবদন্তিগৰাকীৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধা নিবেদনৰ প্ৰয়াস।"

Prime Minister's Office
PM remembers Lata Mangeshkar on her birth anniversary
28 SEP 2022 8:54AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remembered Lata Mangeshkar on her birth anniversary.
Shri Modi also informed that a chowk in Ayodhya will be named after Lata didi and said that it is a fitting tribute to one of the greatest Indian icons.
The Prime Minister tweeted;
"Remembering Lata Didi on her birth anniversary. There is so much that I recall…the innumerable interactions in which she would shower so much affection. I am glad that today, a Chowk in Ayodhya will be named after her. It is a fitting tribute to one of the greatest Indian icons."