Prime Minister's Office
PM remembers Lata Mangeshkar on her birth anniversary
28 SEP 2022 8:54AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remembered Lata Mangeshkar on her birth anniversary.
Shri Modi also informed that a chowk in Ayodhya will be named after Lata didi and said that it is a fitting tribute to one of the greatest Indian icons.
The Prime Minister tweeted;
"Remembering Lata Didi on her birth anniversary. There is so much that I recall…the innumerable interactions in which she would shower so much affection. I am glad that today, a Chowk in Ayodhya will be named after her. It is a fitting tribute to one of the greatest Indian icons."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লাতা মঙ্গেশকরবু মহাক্কী মপোক কুম্মোন্না লাকপদা নীংশিংখ্রে
28 SEP 2022 8:54AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লাতা মঙ্গেশকরবু মহাক্কী মপোক কুম্মোন্না লাকপদা নীংশিংখ্রে।
শ্রী মোদীনা পাউদমখি মদুদি আয়োধ্যাগী চৌক অমদি লাতা দিদিগী মমিংদা থোনলগনি অমসুং মসিমক ভারতকী শক্নাইরবা মীশকশিংগী মনুংদা অমা ওইরিবা মীশক অমবু ইকাইখুম্নবগী মতীক চাবা মশক অমনি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ তৌখি;
"লাতা দিদিবু মহাক্কী মপোক নুমিৎনা লাকপদা নীংশিংজরি। ঐহাক্না নীংশিংবা কয়াগী মতীক লৈ … মহাক্না নুংশিবা কয়া উৎপীখিবা মশীং থীঙমদ্রবা মীকুপ কয়া লৈখি। ঙসিদি ঐহাক য়াম্না হরাউজৈ, মরমদি আয়োধ্যাগী চৌক অমদি মহাক্কী মমিংদা থোনলগনি। মসিমক ভারতকী শক্নাইরবী মীশকশিংগী মনুংদা অমা ওইরিবা মীশক অমবু ইকাইখুম্নবগী মতীক চাবা মশক অমনি।"