ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଲତା ମଙ୍ଗେଶକରଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ଜନ୍ମ ବାର୍ଷିକୀରେ ମନେ ପକାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
28 SEP 2022 8:54AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଲତା ମଙ୍ଗେଶକରଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ଜନ୍ମ ବାର୍ଷିକୀରେ ସ୍ମରଣ କରିଛନ୍ତି ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଆହୁରି ମଧ୍ୟ ସୂଚନା ଦେଇଛନ୍ତି ଯେ ଅଯୋଧ୍ୟାରେ ଏକ ଚୌକ ଲତା ଦିଦିଙ୍କ ନାମରେ ନାମିତ ହେବ ଏବଂ ଏହା ମଧ୍ୟ କହିଛନ୍ତି ଯେ ମହାନ ଭାରତୀୟଙ୍କ ପ୍ରତି ଏହା ଉପଯୁକ୍ତ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ହେବ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍‍ କରିଛନ୍ତି;
“ତାଙ୍କ ଜନ୍ମ ବାର୍ଷିକୀରେ ଲତା ଦିଦିଙ୍କୁ ମନେ ପକାଉଛି । ବହୁତ କିଛି ଅଛି ଯାହା ମୋର ମନେ ଅଛି ... ଅସଂଖ୍ୟ ପାରସ୍ପରିକ କଥାବାର୍ତ୍ତା ଯେଉଁଥିରେ ସେ ବହୁତ ସ୍ନେହ ଦେଖାଇଛନ୍ତି । ମୁଁ ଆଜି ଖୁସି ଯେ ଅଯୋଧ୍ୟାରେ ଏକ ଚୌକ ତାଙ୍କ ନାମରେ ନାମିତ ହେବ । ମହାନ ଭାରତୀୟଙ୍କ ପ୍ରତି ଏହା ଉପଯୁକ୍ତ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ହେବ ।”

Prime Minister's Office
PM remembers Lata Mangeshkar on her birth anniversary
28 SEP 2022 8:54AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remembered Lata Mangeshkar on her birth anniversary.
Shri Modi also informed that a chowk in Ayodhya will be named after Lata didi and said that it is a fitting tribute to one of the greatest Indian icons.
The Prime Minister tweeted;
"Remembering Lata Didi on her birth anniversary. There is so much that I recall…the innumerable interactions in which she would shower so much affection. I am glad that today, a Chowk in Ayodhya will be named after her. It is a fitting tribute to one of the greatest Indian icons."