প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাজঘাত্তা মহাত্মা গান্ধীগী মপোক নুমিৎতা মহাক্কী মফমদা লৈ কৎতুনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
02 OCT 2022 10:04AM by PIB Imphal
ঙসি রাজঘাত্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাত্মা গান্ধীগী মপোক নুমিৎতা মহাক্কী মফমদা লৈ কৎতুনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“রাজঘাত্তা মহাত্মা গান্ধীগী মফমদা লৈ কৎতুনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে। মহাক্কী ফিদম্নফম ওইরবা ৱাখল্লোনশিং মালেম শীনবা থুংনা খোন্থাং য়ৈরি অমসুং মহাক্কী ৱাখল্লোনশিংনা মীওই মিল্লিয়ন কয়াদা থৌনা হাপ্লে।#GandhiJayanti”

Prime Minister's Office
PM pays floral tributes to Mahatma Gandhi on his Jayanti at Rajghat
02 OCT 2022 10:04AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid floral tributes to Mahatma Gandhi on his Jayanti today at Rajghat.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Paid floral tributes to Mahatma Gandhi At Rajghat. His ideals reverberate globally and his thoughts have provided strength to millions of people. #GandhiJayanti "