Prime Minister's Office
PM shares pictures of Spectacular drone show in Ahmedabad
28 SEP 2022 11:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared pictures of Spectacular drone show in Ahmedabad, Gujarat. The city prepares for the National Games opening ceremony.
The Prime Minister tweeted;
"Spectacular drone show in Ahmedabad as the city prepares for the National Games opening ceremony!"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আহমেদাবাদত অনুষ্ঠিত ‘ড্ৰন শ্ব’ৰ দৃষ্টিনন্দন ছবি ‘শ্বেয়াৰ’ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
28 SEP 2022 11:15PM by PIB Guwahati
গুজৰাটৰ আহমেদাবাদত অনুষ্ঠিত ‘ড্ৰন শ্ব’ৰ দৃষ্টিনন্দন ছবি ‘শ্বেয়াৰ’ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে। মহানগৰীখনে ‘ৰাষ্ট্ৰীয় ক্ৰীড়া মহোত্সৱ’ অনুষ্ঠিত কৰাৰ বাবে প্ৰস্তুতি সম্পূৰ্ণ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰি কয়;
‘‘ৰাষ্ট্ৰীয় ক্ৰীড়া মহোত্সৱ’ অনুষ্ঠিত কৰাৰ বাবে প্ৰস্তুতি সম্পূৰ্ণ কৰা আহমেদাবাদত দৃষ্টিনন্দন ‘ড্ৰন শ্ব’’!