প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চিতা সম্পৰ্কীয় ৰোমাঞ্চকৰ প্ৰতিযোগিতাত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ ৰাইজক আহ্বান প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
27 SEP 2022 7:45AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে MyGov websiteত উপলব্ধ চিতা সম্পৰ্কীয় তিনিটা ৰোমাঞ্চকৰ প্ৰতিযোগিতাত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ জনসাধাৰণক আহ্বান জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰিছে;
'আমি চিতাসমূহক চাবলৈ আগ্ৰহেৰে অপেক্ষা কৰি থকাৰ সময়তে MyGov websiteত তিনিটা ৰোমাঞ্চকৰ প্ৰতিযোগিতা চলি আছে। এই প্ৰতিযোগিতাত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ মই আপোনালোকক আহ্বান জনাইছো।
mygov.in/careforcheetah
mygov.in/cheetahnames
mygov.in/cheetah "

Prime Minister's Office
PM urges people to take part in exciting competitions on Cheetahs
27 SEP 2022 7:45AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged people to take part in three exciting contests on Cheetahs available on MyGov website.
The Prime Minister tweeted;
"While we eagerly await seeing the Cheetahs, here are three exciting contests on MyGov in which I urge you to take part…
mygov.in/careforcheetah
mygov.in/cheetahnames
mygov.in/cheetah "