Prime Minister's Office
PM urges people to take part in exciting competitions on Cheetahs
27 SEP 2022 7:45AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged people to take part in three exciting contests on Cheetahs available on MyGov website.
The Prime Minister tweeted;
"While we eagerly await seeing the Cheetahs, here are three exciting contests on MyGov in which I urge you to take part…
mygov.in/careforcheetah
mygov.in/cheetahnames
mygov.in/cheetah "

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা চীতাহশিংগী মতাংদা পাংথোকপা নুংঙাইরবা কম্পিতিসনশিংদা মীয়াম্না শরুক য়াবীনবা হায়খ্রে
27 SEP 2022 7:45AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মাইবোব ৱেবসাইত্তা চীতাহশিংগী মতাংদা পাংথোকপা নুংঙাইরবা কম্পিতিসন অহুমদা মীয়াম্না শরুক য়াবীনবা হায়খ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
"ঐখোয়না চীতাহশিংবু য়েংনবা লাংতক্ননা ঙাইরিবা অসিদা, অদোম মীয়াম্না শরুক য়াহন্নীংবা নুংঙাইরবা কম্পিতিসন অহুম মাইগোবতা পাংথোক্লি...
mygov.in/careforcheetah
mygov.in/cheetahnames
mygov.in/cheetah "