প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শক্নাইরবা কোমেদিয়ন, রাজু শ্রীবাস্তব লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
21 SEP 2022 1:23PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা কোমেদিয়ন, রাজু শ্রীবাস্তব লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“রাজু শ্রীবাস্তবনা মহাক্কী নোক্নিংবা ফাগী, পোজিতিবিতী অমসুং মোমোন মীনোক্না ঐখোয়গী পুন্সিদা মঙাল হাপ্পীরমখি। মহাক য়াম্না ঙন্না ঐখোয়গী মরক্তগী চৎখ্রে, অদুবু মহাক্না চহি কয়াসিদা পাংথোক্লম্বা থবক কয়ানা মরম ওইরগা মশিং থীঙমদ্রবা মীওই কয়াগী থম্মোইনুংদা মহাক্না অদুমক লৈখিগনি। মহাক্না লৈখিদবসি তসেংনা য়াম্না নুংঙাইতে। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং পামজবশিংগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়াজরি। ওম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of renowned comedian Raju Srivastava
21 SEP 2022 1:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of renowned comedian Raju Srivastava.
The Prime Minister tweeted;
“Raju Srivastava brightened our lives with laughter, humour and positivity. He leaves us too soon but he will continue to live in the hearts of countless people thanks to his rich work over the years. His demise is saddening. Condolences to his family and admirers. Om Shanti.”