প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হান্নগী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী মানিকরাও গাবিতনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
17 SEP 2022 7:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী মানিকরাও গাবিতনা লৈখিদবদা য়াম্না নুংঙাইতবা অমসুং অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা ত্বিত তৌখি;
“হান্নগী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী মানিকরাও গাবিতজীনা লৈখিদবদা অসি য়াম্না নুংঙাইতে। মহাক অসি খ্বাইদগী এক্সপরিয়েন্স লৈরবা পার্লিয়ামেন্তরিয়নশিংগী মনুংদা অমা ওইরমখি অমসুং মহাক্না ত্রাইবেল ফুরুপশিংবু মপাঙ্গল কনখৎহন্নবগীদমক খোঙথাং কয়া পাইখৎলমখি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু শৌগৎলিবা মীওইশিংদা অৱাবা ফোঙদোকচরি। ওম শান্তি: পি.এম. @narendramodi”

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of former Union Minister, Shri Manikrao Gavit
17 SEP 2022 7:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief and sorrow over the demise of former Union Minister, Shri Manikrao Gavit.
The Prime Minister Office tweeted;
"Saddened by the passing away of former Union Minister Shri Manikrao Gavit Ji. He was one of the most experienced Parliamentarians and he made many efforts for the empowerment of tribal communities. Condolences to his family and supporters. Om Shanti: PM @narendramodi"