Prime Minister's Office
PM expresses optimism after Government of Gujarat signs an MoU of ₹ 1.54 lakh crore with Vedanta-Foxconn Group for the manufacture of semiconductor and display fab
Investment of Rs 1.54 lakh crore will create a significant impact to boost economy and jobs
13 SEP 2022 2:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed optimism after Government of Gujarat signed an MoU of ₹ 1.54 lakh crore with Vedanta-Foxconn Group for the manufacture of semiconductor and display fab.
The Prime Minister also pointed out that the investment will create a significant impact to boost economy and jobs while also help in creating a huge ecosystem for ancillary industries and thereby helping our MSMEs.
Sharing a tweet by Chief Minister of Gujarat, Shri Bhupendra Patel, the Prime Minister tweeted;
“This MoU is an important step accelerating India’s semi-conductor manufacturing ambitions. The investment of Rs 1.54 lakh crore will create a significant impact to boost economy and jobs. This will also create a huge ecosystem for ancillary industries and help our MSMEs.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গুজরাতনা ভেদন্তা-ফোক্সকোন গ্রুপকা সেমিকন্দক্তর অমসুং দিস্প্লে ফেব পুথোক্নবগী লুপা করোর লাখ ১.৫৪গী এম.ও.য়ু. অমা খুৎয়েক পীনখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা অপেনবা ফোংদোকখ্রে
লুপা করোর লাখ ১.৫৪গী ইনভেস্তমেন্ত অসিনা শেন্মিৎলোন অমসুং থবক পীবা হেনগৎহনবদা চাউনা শাফু অমা পীরগনি
13 SEP 2022 2:32PM by PIB Imphal
গুজরাতনা ভেদন্তা-ফোক্সকোন গ্রুপকা সেমিকন্দক্তর অমসুং দিস্প্লে ফেব পুথোক্নবগী লুপা করোর লাখ ১.৫৪গী এম.ও.য়ু. অমা খুৎয়েক পীনখিবদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অপেনবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা পনখি মদুদি লুপা করোর লাখ ১.৫৪গী ইনভেস্তমেন্ত অসিনা শেন্মিৎলোন অমসুং থবক পীবা হেনগৎহনবদা চাউনা শাফু অমা পীরগনি অদুগা মসিনা এন্সিলারী ইন্দস্ত্রীশিংগী অচৌবা ইকোসিস্তেম অমা শেমগৎপদা চাউনা মতেং পাংলগনি অমসুং মসিদগী ঐখোয়গী এম.এস.এম.ই.শিংদা মতেং পাংবা ঙম্লগনি।
গুজরাতকী মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী ভুপেন্দ্র পতেলগী ত্বীৎ অমা শেয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ তৌখি;
"এম.ও.য়ু. অসি ভারতকী সেমি-কন্দক্তর পুথোক্নবগী মঙলান্দা খোঙলৈ থুহনগদবা মরুওইবা খোঙথাং অমনি। লুপা করোর লাখ ১.৫৪গী ইনভেস্তমেন্ত অসিনা শেন্মিৎলোন অমসুং থবক পীবা হেনগৎহনবদা চাউনা শাফু অমা পীরগনি অদুগা মসিনা এন্সিলারী ইন্দস্ত্রীশিংগী অচৌবা ইকোসিস্তেম অমা শেমগৎপদা চাউনা মতেং পাংলগনি অমসুং মসিদগী ঐখোয়গী এম.এস.এম.ই.শিংদা মতেং পাংবা ঙম্লগনি।"