প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আচাৰ্য বিনোৱা ভাৱেক তেওঁৰ জয়ন্তীত স্মৰণ কৰে
11 SEP 2022 10:23AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আচাৰ্য বিনোৱা ভাৱেক তেওঁৰ জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি দিয়ে।
এটা টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"আচাৰ্য বিনোৱা ভাৱেক তেওঁৰ জয়ন্তীত স্মৰণ কৰিছো। তেওঁৰ জীৱন গান্ধীবাদী সিদ্ধান্তৰ অভিব্যক্তি আছিল। তেওঁৰ সামাজিক সবলীকৰণৰ প্ৰতি বহুত আগ্ৰহ আছিল আৰু তেওঁ 'জয় জগত' বুলি ধ্বনি দিছিল। আমি তেওঁৰ আদৰ্শৰাজিৰে অনুপ্ৰাণিত আৰু নিজৰ দেশৰ প্ৰতি থকা তেওঁৰ সপোন সাকাৰ কৰিবলৈ সংকল্পবদ্ধ।"

Prime Minister's Office
PM remembers Acharya Vinoba Bhave on his Jayanti
11 SEP 2022 10:23AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Acharya Vinoba Bhave on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Remembering Acharya Vinoba Bhave on his Jayanti. His life was a manifestation of Gandhian principles. He was passionate about social empowerment and gave the clarion call of 'Jai Jagat.' We are inspired by his ideals and are committed to realising his dreams for our nation."