Prime Minister's Office
PM remembers Acharya Vinoba Bhave on his Jayanti
11 SEP 2022 10:23AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Acharya Vinoba Bhave on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Remembering Acharya Vinoba Bhave on his Jayanti. His life was a manifestation of Gandhian principles. He was passionate about social empowerment and gave the clarion call of 'Jai Jagat.' We are inspired by his ideals and are committed to realising his dreams for our nation."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না অচার্য় ভিনোবা ভাবেবু মহাক্কী মপোক কুমওন লাকপদা নিংশিংখ্রে
11 SEP 2022 10:23AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অচার্য় ভিনোবা ভাবেগী মফমদা মহাক্কী মপোক কুমওন নুমিৎনা লাকপদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অচার্য় ভিনোবা ভাবেবু মহাক্কী মপোক কুমওন লাকপদা নিংশিংলি‍। মহাক্কী পুন্সি গান্ধিয়ন ফিদমগী অচঙবা খুদম্নি‍। মহাক্না খুন্নাই মপাঙ্গল কলহনবা পামজরম্মি অমদি ‘জয় জগৎ’ পুরক্নবগীদমক পাউজেল্লমখি‍। মহাক্কী ফিদম্না ঐখোয়বু পুক্নিং থৌগৎলি অমদি লৈবাক অসিগীদমক মহাক্না মঙজরম্বা মঙলান মঙফাওনহন্নবা ফিরেপ লৌরি‍।”