প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মালেমগী পি.তি. নুমিৎনা লাকপদা ফিজিওথেরাপিস্তশিংনা হোৎনরিবশিং অদুবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
08 SEP 2022 6:52PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামগী হকশেল ঙাকশেনবদা মরু ওইবা থৌদাং লৌখিবা ফিসিওথেরাপিস্ত পুম্নমক্না হোৎনরিবশিং অদুগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“ঙসি মালেমগী পি.তি. নুমিৎনা লাকপদা মীয়ামগী হকশেল ঙাকশেনবদা মরু ওইবা থৌদাং লৌখিবা ফিজিওথেরাপিস্ত পুম্নমক্না হোৎনরিবশিং অদুগীদমক ঐহাক্না থাগৎপা ফোঙদোকচরি। ঐখোয়না ফিজিওথেরাপীবু চাউখৎহন্নবা অমসুং হেন্না মোদর্নাইজ তৌনবা মখা তানা হোৎনখিগনি।”

Prime Minister's Office
PM lauds the efforts of physiotherapists on World PT Day
08 SEP 2022 6:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the efforts of all physiotherapists who play a key role in safeguarding the health of the people.
The Prime Minister tweeted;
“Today, on World PT Day, I laud the efforts of all physiotherapists who play a key role in safeguarding the health of people. We will keep making efforts to popularise and further modernise physiotherapy.”