Prime Minister's Office
PM greets people on Onam
08 SEP 2022 9:08AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted everyone, especially the people of Kerala and Malayali community spread around the world on the occasion of Onam.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Onam greetings to everyone, especially the people of Kerala and Malayali community spread around the world. This festival reaffirms the vital role of Mother Nature and the importance of our hardworking farmers. May Onam also further the spirit of harmony in our society."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ওনমনা লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
08 SEP 2022 9:08AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওনমগী কুহ্মৈনা লাকপদা মীপুম খুদিংমক্তা মরু ওইনা কেরলাগী মীয়াম অমসুং মালেম শিনবা থুংবদা লৈরিবা মলয়ালি ফুরুপতা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"ওনমনা লাকপদা মীপুম খুদিংমক্তা, মরু ওইনা কেরলাগী মীয়াম অমসুং মালেম শিনবা থুংবদা লৈরিবা মলয়ালি ফুরুপতা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। কুহ্মৈ অসিনা মহৌশা লাইরেম্বী অমসুং ঐখোয়গী হোৎনবা কনবা লৌমীশিংগী মরু ওইবা থৌদাং অদু নীংশিংহল্লি। ওনমনা লাকপগা ইরোইননা ঐখোয়গী খুন্নাইদা তংদু লৈতাবা পুরকপা ওইরসনু।"