প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মিখাইল গৰ্বাচেভৰ মৃত্যুত সমবেদনা জ্ঞাপন কৰে
01 SEP 2022 9:07AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মিখাইল গৰ্বাচেভৰ মৃত্যুত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"বিংশ শতিকাৰ এজন আগশাৰীৰ ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰীযুত মিখাইল গৰ্বাচেভৰ পৰিয়াল আৰু বন্ধুবৰ্গলৈ মই গভীৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো, যিয়ে ইতিহাসৰ গতিপথত এক অম্নাল চাপ ৰাখিছে। ভাৰতৰ সৈতে সম্পৰ্ক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে তেওঁৰ অৱদানক আমি সোঁৱৰণ কৰিছোঁ।"

Prime Minister's Office
PM extends his condolences over the demise of H.E. Mikhail Gorbachev
01 SEP 2022 9:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief on the demise of H.E. Mikhail Gorbachev.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I extend our deepest condolences to the family and friends of H.E. Mr. Mikhail Gorbachev, one of the leading statesmen of the 20th century who left an indelible mark on the course of history. We recall and value his contribution to strengthening of relations with India."