প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ঐচ.ই. মিখাইল গোর্বাচেব লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
01 SEP 2022 9:07AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঐচ.ই. মিখাইল গোর্বাচেব লৈখিদবদা থম্মোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“পুৱারীগী তাঙ্কক কয়াদা মুত্থৎপা য়াররোইদবা মফম কল্লম্বা ২০শুবা চহি-চাগী লুচিংবা ৱাঙাঙলোই, ঐচ.ই. মিখাইল গোর্বাচেবকী মরুপ-মপাং অমসুং ইমুং-মনুংগী অৱাবদা ঐহাকসু শরুক য়ারি। ভারতকা লৈনরিবা মরী হেন্না চেৎশিলহন্নবা মহাক্না হোৎনখিবশিংবু ঐখোয়না নীংশিংলি অমসুং ইকায় খুম্নরি”।

Prime Minister's Office
PM extends his condolences over the demise of H.E. Mikhail Gorbachev
01 SEP 2022 9:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief on the demise of H.E. Mikhail Gorbachev.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I extend our deepest condolences to the family and friends of H.E. Mr. Mikhail Gorbachev, one of the leading statesmen of the 20th century who left an indelible mark on the course of history. We recall and value his contribution to strengthening of relations with India."