ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
କନ୍ନଡ ଗାୟକ ଶିଭାମୋଗା ସୁବାନ୍ନାଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ଶୋକ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
12 AUG 2022 2:21PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପ୍ରଖ୍ୟାତ କନ୍ନଡ ଗାୟକ ଶିଭାମୋଗା ସୁବାନ୍ନାଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି;
“ଯେଉଁମାନେ କନ୍ନଡ ଗୀତ ଏବଂ ସଙ୍ଗୀତକୁ ଭଲ ପାଆନ୍ତି ସେମାନଙ୍କ ପାଇଁ ଏକ ଶିଭାମୋଗା ସୁବାନ୍ନା ଏକ ଘରୋଇ ନାମ ଥିଲା । କନ୍ନଡ କବିତାକୁ ବର୍ତ୍ତମାନର ପୀଢି ସହିତ ଯୋଡିବା ପାଇଁ ତାଙ୍କର ତାଙ୍କର କାର୍ଯ୍ୟ ଓ ଉଦ୍ୟମ ବେଶ୍ ପ୍ରଶଂସିତ । ତାଙ୍କ ଦେହାନ୍ତ ଯନ୍ତ୍ରଣାଦାୟକ । ତାଙ୍କ ପରିବାର ଏବଂ ପ୍ରଶଂସକଙ୍କୁ ସମବେଦନା । ଓମ୍ ଶାନ୍ତି ।”

Prime Minister's Office
PM pays condolences after the demise of Kannada singer Shivamogga Subbanna
12 AUG 2022 2:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid his condolences after the demise of renowned Kannada singer Shivamogga Subbanna.
The Prime Minister tweeted;
“The exceptional Shivamogga Subbanna was a household name for those who love Kannada songs and music. His works are admired and so are his efforts to connect gems of Kannada poetry with the present generation. Pained by his demise. Condolences to his family and admirers. Om Shanti”