ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସିଡବ୍ଲ୍ୟୁଜି ୨୦୨୨ ରେ ମହିଳା ଜାଭେଲିନ୍ ଥ୍ରୋରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ଅନୁ ରାଣୀଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
07 AUG 2022 6:09PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ରାଜ୍ୟଗୋଷ୍ଠୀ କ୍ରୀଡା ୨୦୨୨ ରେ ମହିଳା ଜାଭେଲିନ୍ ଥ୍ରୋରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ଅନୁ ରାଣୀଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି;
“ଅନୁ ରାଣୀ ଜଣେ ପ୍ରତିଭାବାନ ଆଥଲେଟ୍ । ସେ ବହୁତ ସ୍ଥିରତା ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିଥିଲେ ଏବଂ ସର୍ବୋଚ୍ଚ କୌଶଳ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିଥିଲେ । ମୁଁ ଖୁସି ଯେ ସେ ଜାଭେଲିନରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଛନ୍ତି । ତାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ମୁଁ ନିଶ୍ଚିତ ଯେ ସେ ଆଗାମୀ ବର୍ଷରେ ଉତ୍କର୍ଷତା ଜାରି ରଖିବେ । #Cheer4India”

Prime Minister's Office
PM congratulates Annu Rani for winning the Bronze medal in Women’s Javelin Throw at CWG 2022
07 AUG 2022 6:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Annu Rani for winning the Bronze medal in Women’s Javelin Throw at Commonwealth Games, 2022.
The Prime Minister tweeted;
“Annu Rani is remarkable athlete. She displayed great resilience and showed topmost skills. I am glad that she has won a Bronze medal in Javelin. Congratulations to her. I am certain she will continue to excel in the coming years. #Cheer4India”